CE REPREZINTA ISSA SUPERMARKET

Totul a plecat inca de la primul magazin ISSA. In 2009 marfa se vindea foarte scump deoarece clientul nu avea alternativa. ISSA a inceput prin a oferi calitate la un pret foarte avantajos. Comparat cu un Hypermarket, ISSA are alternante la produsele sale si mentine un echilibru intre furnizor, vanzator, client.

TIMPUL TAU ESTE IMPORTANT

Supermarketurile ISSA beneficiaza de un acces simplu si rapid. Clientii au la dispozitie rafturi bine organizate si case de marcat libere. Magazinele noastre sunt bine pozitionate astfel incat tu poti ajunge cu usurinta la oricare dintre ele. Acestea sunt plasate in zone populate si accesibile oricui cu transportul in comun. Magazinele noastre ofera solutii optime ce le permit clientilor sa economiseasca bani si timp. Procesul de cumparaturi devenind astfel mai simplu.

ISSA SUPERMARKET

MISIUNEA

Cuvantul cheie pe care s-a insistat este de a oferi o educatie clientului referitor la produsele pe care acesta le cumpara.

 

Vom imbunatati calitatea vietii consumatorului ajutandu-l pe acesta sa aleaga produsele de calitate ai micilor producatori locali asigurandu-le supravietuirea pe piata pentru a ne oferi noua, consumatorilor, calitatea si prospetimea produselor la un pret mai mic.

 

Se doreste schimbarea dinamicii pietii in favoare clientilor deoarece mare masa s-a obisnuit cu produsele de calitate joasa. Prin aducerea de produse din surse externe (Bulgaria/ Tari Arabe) se doreste stimularea micilor producatori locali pentru a deveni competitivi rezultand oferte mai bune.

Pastrarea politicii de a da inapoi clientilor plus diversificarea produselor sunt in continuare in prim plan. Scopul – “plus de  valoare cetatenilor din Romania, Europa, intreaga lume.”

O echipa de oameni minunati la dispozitia ta

La ISSA Supermarket fiecare angajat este specializat pe meseriile pe care le practica. Toti angajatii au beneficiat de instruire in magazinele noastre si cunosc toate aspectele caracteristice unui supermarket.

Insa cel mai imporant lucru este ca ei sunt gata sa te serveasca cu amabilitate si profesionalism.

Servicii ISSA Supermarket

Plati

Aparat pentru plati facturi si incarcari telefon.

Bonuri

Bonuri de masa acceptate:
Cheque Dejeuner - Hartie/Electronic
Edenred - Hartie

Cafea

Aparat cafea si lapte proaspat

Returnari

Returnarea produselor neperisabile in ambalajul lor original, insotite de bonul fiscal, in termen de 30 de zile.

Alte Servicii

covrigarie, farmacie plafar, reparatii gsm, librarie, comsetice.
ISSA

COFETARIE

Aniversarile sunt mai usor de planificat cu ajutorul cofetariei ISSA! Fie ca-ti doresti un tort pentru copii personalizat, un platou de prajituri pentru colegii de serviciu sau un tort aniversar pentru cei dragi, aici gasesti modele variate de torturi si platouri de prajituri.

Vezi in ce magazine ISSA se fac comenzi pentru torturi si prajituri:

O gama mare de produse adaptate nevoilor tale

Gamele de produse din ISSA Supermarket sunt alese cu grija in functie de nevoile clientilor nostri. Acestea sunt formate din produse alimentare si nealimentare ce sunt adaptate nevoilor de zi cu zi, modernitatii si vietii sanatoase.

Magazinele ISSA ofera o gama larga ce acopera toate tipurile de produse:
Legume/fructe proaspete, carne de vita, oaie si pui refrigerata, produse congelate, mezeluri, lactate, oua, dulciuri, detergenti, cosmetice, hrana de animale, hrana bebelusi, paine si produse de patiserie ambalate, produse de cofetarie.

Ne surprindem clientii de fiecare data cu oferte atractive si cu o larga diversificare a sortimentelor de produse. Astfel oferim o experienta a cumparaturilor din placere pentru clientii nostri.

VINO IN MAGAZINELE NOASTRE

Vino sa faci cumparaturile in unul dintre magazinele noastre pentru a te convinge singur!

TOP