ISSA SUPERMARKET - MAGAZINUL IN CONTINUA TRANSFORMARE

ISSA Supermarket este afacerea in plina dezvoltare a trei antreprenori arabi care, incepand cu anul 2009, au dezvoltat lantul de retail cu produse alimentare, destinat clientului ce apreciaza un raport calitate/pret bun.

2009 › Lansarea
2009

Inceputul Drumului

De-a lungul timpului, profilul de activitate al firmei s-a imbogatit substantial. Initial a fost o sala de internet dintr-un spatiu comercial din zona Tei.

Fiind o zona circulata si deoarece micile magazine ieseau in pierdere apare initiativa acestui magazin. In 2009 apare primul centru comercial ISSA pe Bulevardul Lacul Tei.

Avand preturi mai avantajoase concurenta din jur in scurt timp a fost micsorata iar clientela a fost directionata catre ISSA. Pretul era undeva cu 10 – 20 % mai ieftin.

Aceasta initiativa a fost luata de domnul Jamil Kadhem, proprietar al magazinului ISSA

2011

Al Doilea Pas

Lansarea celui de al doilea magazin ISSA din ianuarie 2011 de pe Sos. Oltenitei nr. 58, Sector 4, Bucuresti a fost un succes.

Fiind situat intr-o galerie comerciala aflata in apropierea statiei de metrou Constantin Brancoveanu, oamenii au ales sa isi faca cumparaturile aici in drumul catre casa.

Din acest mic complex comercial ISSA, fac parte mai multe mici afaceri: covrigarie, farmacie plafar, reparatii gsm, librarie, cosmetice. Recent i-a fost adaugata o a treia intrare in magazin, stradala, celelalte doua fiind prin interiorul galeriei.

doilea

 

2012

In Continua Dezvoltare

In 2012 apare cel de-al treilea supermarket ISSA. Situat pe Calea Serban Voda este cel mai modern supermarket cu o aparatura de calitate superioara celorlalte magazine deschise pana la acesta.

Magazinul de pe Serban Voda a fost primul non-stop si a devenit un landmark cunoscut pentru persoanele ce locuiesc in zona respectiva.

2013

ISSA Kebab

Issa Kebab, lansat in 2013 este primul fast-food non-stop din brand-ul ISSA cu preparate proaspete, oferind clientilor un meniu diversificat. Mancarea este preparata de bucatari experimentati si servita prompt. Restaurantul dispune si de o terasa inchisa si incalzita pe durata sezonului rece.

2014

Am Rezistat Pentru Ca Suntem Mai Ieftini

In 2014 reteaua Issa Supermarket deschide al patrulea magazin in Sectorul 4 din Bucureşti. Magazinul are o suprafata de vanzare de 300 de metri patrati si este situat pe Soseaua Oltenitei, Nr. 10.

Omar al Jumaili, director al retelei ISSA Supermarket spune ca zonele in care au fost deschise ma­ga­zine nu au fost alese in functie de numarul de locuitori din apropiere, ci in functie de oportunitatile de spatii dispo­nibile.

Domnul Omar precizeaza ca nu la mult timp de la deschiderea acestui supermarket reprezentantii unui alt retailer au venit  sa intrebe daca ISSA va ceda spatiul insa nu au reusit sa castige aceasta batalie.

issa 43

2014

ISSA Express

Noul magazin Issa Express deschis la sfarsitul lunii noiembrie are program non-stop si este amplasat langa celalalt magazin al retelei situat pe Soseaua Oltenitei. Dupa deschidere, au fost diferentiate categoriile de produse din express, in functie de celelalte magazine ISSA.

express

 

2016

ISSA Cash & Carry

Cu o dorinta arzatoare de a imbunatati serviciile si de a tine pasul cu retailerii moderni la nivel de concept de magazin, inaugurarea primei unitati cash&carry ISSA era un pas inevitabil in procesul de extindere.

Deschis in luna august 2016, magazinul dispune de un spatiu mare, cu o capacitate de stocare ridicata, ce serveste clientilor drept cea mai moderna forma de comert en-gros, cu plata la ridicarea marfii.

cash-and-carry-1

Prezent
TOP